20 Σεπ 2014

Τα χάλια του υποστελεχωμένου νοσοκομείου Ζακύνθου διαπίστωσαν ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ

Ένα υπερσύχρονο κτίριο με διεθνείς προδιαγραφές είναι το νοσοκομείο Ζακύνθου, όμως εσωτερικά είναι κενό από στελέχη όλων των ειδικοτήτων, αυτή ήταν η διαπίστωση, του κλιμακίου εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ που επισκέφτηκε χθες το Νοσοκομείο στο νησί μας.


Σε συνέλευση που έγινε στο νοσοκομείο με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, διαπιστώθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό, αλλά και το προβληματικό σύστημα αξιολόγησης προσωπικού που το χαρακτηρίζουν ως «κορακόχορτα απολύσεων», μέσα από τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας για την οικονομική διαχείριση των νοσοκομείων.

Ο Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Πετρόπουλος σε δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είπε: «Οφείλω να πω ότι είδα ένα Νοσοκομείο με εξαιρετικές κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά δυστυχώς, χωρίς εργαζόμενους. Η Ζάκυνθος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας δηλαδή την υποχρηματοδότηση και ιδιαιτέρως την υποστελέχωση. Οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τέτοιες που, κυριολεκτικά δεν δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί το Νοσοκομείο όπως πρέπει, όπως του αξίζει και όπως το θέλουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του»


Και ο Βορίδης τι κάνει; Άπλα υπουργεύει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου